Kami ngarepkeun teras ngiringan para nasabah kalayan produk kualitas luhur sareng jasa profésional!Salami kabutuhan palanggan, kami di dieu iraha waé!

ngeunaan
Kehui

Xingtai Kehui Trading Co., Ltd. nyaéta perusahaan dagang komprehensif ngahijikeun produksi, penjualan sareng pengadaan.Perusahaan sareng pabrik aya di Kota Xingtai, Propinsi Hebei, anu gaduh sajarah anu panjang sareng beunghar mineral.Ayeuna, produk perusahaan kalebet lebu ngapung, cenosphere, perlit, mikrosfir kaca kerung, sareng sajabana, aplikasi produk dirancang pikeun bahan insulasi refractory, bahan wangunan, industri minyak bumi, bahan insulasi, industri palapis, aeroangkasa sareng pangembangan rohangan, plastik. industri, serat gelas produk plastik bertulang jeung bahan bungkusan.

Urang difokuskeun kualitas alus teuing tina purchasing bahan baku nepi ka rengse ngajual products.It teu ngan tanggung jawab urang tapi ogé sikep urang.Ieu prosés kami pikeun rujukan anjeun.

warta jeung informasi

1639390718(1)

Loba Cenospheres, Loba Aplikasi

Sanaos anjeun henteu terang éta, dunya modéren ngagaduhan seueur alesan pikeun nganuhunkeun kana cenospheres.Seueur jalma anu terang ngeunaan ayana, bahkan langkung sakedik anu terang ti mana asalna.Sanaos sakedapan gancang di Wikipedia, sumber sadaya sumber, bakal nginpokeun ka anu teu terang yén, "Cénosfer mangrupikeun lampu ...

Témbongkeun Rincian
微信图片_20211222183734

Kaca kerung Microspheres boga titik lebur tinggi na moal decomposed dina suhu luhur

Kaca kerung Microspheres moal decomposed dina titik lebur tinggi na suhu luhur, nu bisa ngaronjatkeun retardant seuneu jeung suhu deformasi termal produk.Manik kaca ogé tiasa ningkatkeun penampilan sareng ngaleungitkeun paparan serat gelas.modifikasi serat kaca dipaké dina rupa-rupa ...

Témbongkeun Rincian
微信图片_20211222183734

Kaca kerung Microspheres raket patalina jeung kahirupan urang sapopoé

Kaca kerung Microspheres bisa dibagi kana tipe aplikasi mékanis, tipe aplikasi mékanis precision, tipe hiasan jeung saterusna.manik kaca kerung dipaké dina mesin precision tinggi, umumna dina urutan ngagunakeun manik kaca ngaleupaskeun kokotor jeung keyeng bagian tina mesin di jero, jadi ...

Témbongkeun Rincian
jgh-2

Katerangan lengkep ngeunaan sapuluh bahan refractory insulasi paling lengkep

Refraktori insulasi termal ngarujuk kana réfraktor anu gaduh porositas tinggi, dénsitas bulk rendah, sareng konduktivitas termal rendah, ogé katelah réfraktor ringan.Kaasup produk refractory insulating panas, serat refractory, jeung produk serat refractory.Numutkeun suhu pamakéan: low-...

Témbongkeun Rincian
jhgfuyt

Métode pikeun ngaidentipikasi fly ash

Jinis fly ash (1) "Desulfurization Ash" Téknologi boiler ranjang fluidized sirkulasi éfisién tiasa ngaduruk batubara walirang luhur.Pikeun ngirangan émisi SO2, sering kedah nyandak ukuran desulfurisasi.Lebu laleur anu dihasilkeun nyaéta CFB desulfu...

Témbongkeun Rincian